Update Consulting Kft.
1061 Budapest, Andrássy út 4.
Telefon: (+36)
_
1 266 56 87
Egyedi fejlesztések
Az Update Consulting Kft. több egyedi modult, vertikális megoldást fejlesztett ki a Dynamics Axaptához.

AX Communicate
A Communicate modul a külső szoftverekkel való egyszerű összekötést teszi lehetővé. A könnyű paraméterezésnek köszönhetően gyorsan bevezethetővé teszi külső raktári programok, PDA rendszerek, és webes portálok integrálását.

AX Service
A Dynamics Axapta szerviz modul lehetővé teszi a munkarendelések, munkalapok, alkatrész felhasználás és kiszerelés, hibakódok, gyártói javításra küldések, csereigazolások kezelését integrálva a Dynamics Axaptába további moduljaival.

AX Barcode
A Dynamics Axapta Barcode rendszer a teljes raktári folyamatot, és az értékesítést automatizálja vezetékes vagy mobil vonalkód olvasóval. Raktári mozgások, betárolás, kiszedés, leltár mind kezelhető a vonalkódok segítségével.

AX Leltár
A Dynamics Axapta leltárt teszi egyszerűvé vonalkód olvasóval és laptoppal. A leltár indítása az Axaptában történik, az adatok felvétele egy vagy több laptopon. A végleges leltár eredmény a gépekről összesítve kerül vissza az Axaptába.

AX Jövedéki
A jövedéki cikkek termelését, forgalmazását, raktározásához szükséges jogszabályi megfelelést biztosítja a modul. Tartalmazza az elektronikus és papír alapú adatszolgáltatást.Ha felkeltettük érdeklődését, kollégáink várják megtisztelő jelentkezését!
Meghívó Business Days 2011 Konferenciára
Szeretettel várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket 2011. szeptember 21.-23 között Tapolcán a Hotel Pelionban megrendezésre kerülő Business Days konferenciára...
Ez a terv nem ment „füstbe”
2011 januárban élesben indult az Axapta a Continental Dohányipar Zrt-nél és a Tabán Trafik Kft.-nél.
Büszkék vagyunk rá! - Legdinamikusabb Business Solutions Partner
Az Update Consulting Kft. az elmúlt 10 évben folyamatosan és töretlenül fejlődött...
www.update.hu  |  Copyright © 2011  |  Minden jog fenntartva
KÉSZÍTETTE